|

Het ontstaan

De term "Fairwind" komt uit de maritieme hoek en staat voor "Gunstige wind". Het was ook de naam van mijn laatste reis bij mijn eerste werkgever, de Koninklijke Marine. Deze reis was een verre-oostenreis met 5 Nederlandse marine schepen, van januari t/m juni 1986. Na een leerzame en succesvolle loopbaan van 13 jaar heb ik aan het eind van deze reis afscheid genomen van de Koninklijke Marine om te gaan werken bij General Electric, in 1986 het op 3 na grootste bedrijf ter wereld. Bij General Electric heb ik gewerkt in leidinggevende functies, steeds op de draaischijf van informatiehuishouding, techniek, logistiek, inkoop en andere bedrijfskundige vraagstukken.

In 1997 ben ik overgestapt van General Electric naar de advieswereld: Van de Geijn Partners. Een interessante leerschool, omdat ik daar leerde om kennis en ervaring uit de ene sector toe te passen in andere sectoren. Leerzaam ook door de unieke combinatie van een innovatieve aanpak en implementatiekracht die ik in vele onderzoeks-, advies- en verbetertrajecten mocht inzetten.

"De wind waait zoals ie waait... De stand van de zeilen bepaal je echter zelf..." (citaat van een onbekende)

In 2009 besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten, vooral om de stand van de zeilen zelf te kunnen bepalen. Om echter de kracht van professionele teams en samenwerking te benutten beschik ik over een uitgebreid netwerk van collega professionals, diverse associéschappen en professionele platforms. Fairwind Interim is dus geen individu, maar een kennisbron die in verbinding staat met open water. Deze kennisbron is er voor u!

Binnen het professionele netwerk ben ik onafhankelijk. Die onafhankelijkheid is belangrijk voor u. Daarom:

Fairwind Interim: Uw Eerste keus voor een Second Opinion door een onafhankelijke Derde!

drs. ing. H. (Harry) Prins
 


2019 © Fairwind Interim | Designed by Eye2i Design